Skip to content

Productes estrella

Balança Saturno TouchScale XS 22I
Balança Saturno TouchScale XS 22I
Balança XM 200
Balança XM 200
Balança XM 400
Balança XM 400
Balança EuroScale 10 RL
Balança EuroScale 10 RL
Balança Saturno K-Scale 20 RL 12"
Balança Saturno K-Scale 20 RL 12
Balança Júpiter 20 V10
Balança Júpiter 20 V10
Inici
Balances, Bàscules i Maquinaria d'Alimentació BARNAPES

 

Barnapes, S.L. és una empresa dedicada al món del pesatge comercial i industrial (balances i bàscules)  i maquinaria d'alimentació i hosteleria, suministrant als nostres clientes els millors productes del mercat.

Oferim també el servei tècnic més preparat de balances i bàscules F.W., P.H. Pesatronic, N.B.C. Electronic, Minerva, Magriña... totes les marques de balances.

Dintre del món del pesatge (balances i bàscules), donem solucions tant al petit comerç com a la indústria, responent a les seves necessitats sense oblidar la qualitat.

El nostre assortit de balances amb i sense impressora, etiquetadores, etc. ofereixen facilitats al comerciant, ajudant-lo a donar un ràpid i millor servei als seus clients.


Distribuïm i reparem també maquinaria d'alimentació i hosteleria com talladores i laminadores de productes alimentaris, envasadores, serres, picadores..., tant per al petit comerç como per la mitjana indústria.

 

Intentem abastar tots els camps en els que l'atenció al públic és una tasca quotidiana.


El nostre servei d'assistència tècnica conta amb els millors professionals del sector, amb alta experiència i homologats tant per a la intervenció en instruments de pesatge (balances i bàscules) utilitzats en transaccions comercials com en aparells de tall i manipulació alimentaria.

Contacti amb nosaltres sempre que tingui qualsevol dubte, estem per ajudar-lo.

 

 

Informació

Deixi'ns les seves dades, ens posarem en contacte amb vostè.
Nom:
Telèfon:
E-Mail:
Observacions:
Entri codi seguretat:

Formulari d'accés


Recuperar contrasenya?